søndag 20. september 2015

Blogghopping og LO

Jentene i PLiN bloggen har satt i gang en blogghopp! kjempegøy å leke litt og ikke minst fin mulighet til å svinge innom de andre i DT sine blogger, OG man kan jo være med å vinne en liten godsak også...hehe..
 
Scrappelyst har en finfin liten utfordring for september, hvor de vil se sirkler. Det er vel ikke en hemmelighet at jeg har en stor forkjærlighet for tekststempelet mitt som er rundt. Bruker de hele og halve....og i det hele tatt. Stempelet er eldgammelt, tipper vel sånn ca 8-9 år, og var på en sånn plate med mange typer, men akkurat dette med sirkler, DET er gull verdt.

 
Ja, planen min om å sitte å scrappe heeeeeele helga, vel, altså...vi har jo hatt fint vær, så har jeg vært sosial, åsså har jeg fått trent åsså ble det kosetur med guttaboyz til Kristiansand i går, åsså.......MEN, jeg har fått shoppa inn nye lommer i allefall, jeg har fått scrappa på fredag - så noe fikk jeg gjort.. Hatt ei finfin helg med andre ord, og det håper jeg du også har hatt....

fredag 18. september 2015

DT medlem hos PLiN- jeg? javisst!

Det er jo himlande gøy da, men likevel skummelt som fy....hehe. Men, jeg er jo heldig som få, å få være nybegynnerDT, da kjennes det tryggere..
 
Ja, så heretter blir det kanskje litt mer Project Life enn normalt, men jeg gleder meg til å bli mer komfortabel forhåpentligvis
 
Her, hos Project Life i Norge skal jeg da altså leke meg, her skal jeg prøve å inspirere, la meg bli inspirert og forhåpentligvis få andre til å like dette her....hihi...-blir du med? Jeg lover at jeg har no spennende på gang!! -neida jeg har ikke funnet opp kruttet, men jeg har lært at det er sjeldent ett smell uten krutt...eller no sånn...hehe
 
Ha ei superduper helg! Jeg vet hva jeg skal bruke min til, for her er kontoret ryddet, skriveren min som døde har blitt erstattet av en ny sprekere modell som jeg bare DIGGER!! så det er vel ingen hemmelighet hva jeg skal gjøre i helga....scrappe, scrappe, scrappe!! og være med familien så klart! Multitasking er en fin egenskap!

onsdag 16. september 2015

Da var jeg "tuback" med en scraplift

Tenkte jeg skulle bare vise dere en LO jeg lagde da jeg i våres var på Papirfesten i Stavanger. Dette var en lifteoppgave, og husker dessverre ikke hvem som skal ha den endelige credit'en, men æres den som æres bør, så all honør!
 
 
 digger stempelet fra Poppydesign som er brukt på "krussedullene"
Høsten har gjort sitt inntog på Sørlandet, og nå er jommen meg disse tre avleggerne i huset kommet seg opp i 7.klasse og 4.klasse. - ikke vet jeg hvor tiden ble av hvor jeg nettopp synes de gikk i b.hage alle sammen omtrent...jaja, jaujau.
 
Scrapperommet/kontoret er nå fått seg overhaling og ryddet, enda en skriver har tatt kvelden og endte i går sine dager i de evige skriverjaktmarker, men alt i alt, siden jeg begynte å skrive ut bildene selv i 2006 så er det jo ikke så ille mtp hvor mange bilder og utskrifter som blir gjort da....denne gangen var det skrivehodet som tok natta....
 
Men, det jeg vil frem til, er at med ett ryddig kontor som inspirerer, ja da gleder jeg meg inderlig til å sitte her en del utover høsten.... !
 
Ha en finfin kreativ uke!