torsdag 17. desember 2015

Bedre sent enn aldri, luke 16 hos PLiN

Jaujau, i går skulle jo denne ha blitt lagt ut, bob-bob liksom så hadde jeg bomma littebittegranne på dato og dager...fort gjort sa kjerringa da julekvelden kom byksende over hu..MEN, her er den altså, og kommenterer du hos bloggen til PLiN er du med i trekningen på den gjeve premien..... good luck!

****

For 3 dager siden var det Lucia, en herlig liten lysfeiring midt i den ellers mørke førjulstiden. Nå har jeg jo ikke barnehagebarn lenger som går Lucia, men det betyr jo ikke at jeg likevel har fått scrappet bildene fra dengang-da de gikk Lucia..hehe..-ting tar tid.
Har du også bilder hvor den lille håpefulle bare er såååå fin, og du sliter med å velge ut hvilke bilder å scrappe? - vel det er jo nettopp derfor jeg simpelten elsker PL, for da er det jo heller motsatt tankegang - altså, hvor mange bilder kan jeg velge...hehe..

Lommen jeg her har brukt heter #4051 og er fra Simple Stories og
som du ser, jeg har valgt å redigere bildene over i Sort/hvitt, for å kunne fremheve hvitt, og sølvet jeg har brukt her på denne siden. Digget dette designet over lommen iom det var den lange på venstre side som jeg brukt til å ha som tekst/journalingfelt. 

 En bitteliten sømkant
 Det ser jo ut som om hele bildet i ettertid er redigert, men det er det ikke. Igjen har jeg brukt litt søm på overskriften, litt sølv bokstaver, og servietter og snøfnugg...

Håper du fikk lyst å finne dine Lucia-bilder og kanskje begi deg utpå med de? Link gjerne i kommentarfeltet og gi ett pip hvis du gjør det...

****
ha en finfin dag





I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Du får like mange lodd som innlegg du kommenterer på. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.


Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.


De som har sponset denne flotte premien er....


Bikuben, er både nettbutikk og fysisk butikk med godt utvalg.
Butikken holder til på Strømmen, og har 
det meste innen hobbyen vår. Nettbutikken finner du her: