søndag 12. januar 2014

Søndagstur i dag, og scrappeønske....


Ingenting er mer givende enn å samle venner og familier og gå turer på søndagene. Noen ganger tar vi lange turer, andre ganger litt kortere. Det meste er litt sånn på ungenes premisser egentlig. I dag møttes vi i en barnehage, ungene hadde med seg radiostyrte biler og kjørte litt rundt dog frekvensene forstyrret litt på den enes når den andre og tredje hadde samme frekvenser..hehe    Men gøy hadde vi det i et par timers tid, både liten og stor med kakao og nistemat.

Vi hadde skøyter med i bilen og tenkte oss en tur på skøytebanen før vi gikk hjem, men ungene hadde til slutt ikke så lyst iom det var fullpakket med folk der ....så på veien hjem fant vi ut at vi skulle ta en topptur like her vi bor. Så tenkt, så gjort! 
 Utrolig givende å bare henge rundt i skogen....eller skauen som vi sier her på Sørlandet, og leke apekatter omtrent. Gå litt utenom stier og litt på sti.... 

Utsikten var det ingenting å si på!! 

-og scrappelysten er såååå på topp, hvor er det hva slags bra utfordringer på gang nå for tiden.....?? 

3 kommentarer:

Scraphaugen sa...

Takk for en fin tur… Plutselig forsvant alle folkene fra køytebanen! Kjempe..
Ta en titt i blogglisten min på utfordrings blogger, der eligger det en del artige utfordringer for tiden… Å de to siste jeg har levert til;)

marit sa...

Var meg altså;) Kommentaren over…
Å scraphaugen har og en utforing med julebilder:)

Maya sa...

Herlig at scrappelysten er på plass! Ta en titt hos That's just so cute og Cherish This da vel :)