fredag 8. november 2013

10 år i dag!

Det føles rart, det føles merkelig, det føles fantastisk!

Tenke seg til, i dag er dagen da vi ble foreldre for første gang i 2003. Vi visste at vi kom til å få ei jente, vi visste at hun skulle hete Victoria, vi visste at vi gledet oss mye, men lite ante vi at vi skulle bli SÅ rike!

Så rike på kjærlighet og erfaring! Den beste storesøstra man kan tenke seg til to relativt aktive og vilte gutter til tider. Den beste dattera som er hjelpsom og gjør oss stolte dagen lang. Aktiv er hun også - sportsdrill og kor er høstens aktiviteter. Rytmisk sportsgymnastikk har hun hatt pause fra i høst, siden hun har begynt på drillkurs for å prøve å bli drilljente i guttekorpset i byen. Det er sååååå spennende om hun kommer med eller ikke, noe hun får vite om noen få uker.......Helt siden hun var 5 år har hun ville drille, men kunne ikke på opptak til korpsdrill før hun nå gikk i 5 klasse i.o.m at det bare er opptak 2.hvert år. Men i påvente har hun da siden 3.klasse drevet med sportsdrill og hun simpelten elsker det.... Synging er også noe hun elsker å drive med, og melder seg på talentoppvisning på 17. mai, UKM og synger litt solo i Mandal Barnegospel kor.......

Aktiv, sprek, skoleflink, pliktoppfyllende og herlig liten ung dame som nå allerede er blitt 10 år....

-Elsker deg herfra og til evigheten Victoria!!

2 kommentarer:

Jonna sa...

Nydelig drilljente! Gratulerer så mye med 10-åringen :-)

mo9ca sa...

Gratulerer så masse med vel overstått til Victoria!! Tenk at hun nå er 10 år, det er nesten ikke til å tro... Stor og flott jente har hun blitt!

Stor klem fra meg!