torsdag 30. august 2012

Vimpelrekke

Har kost meg med å lage vimpelrekke til jenterommet i dag. Maja Design sine mønsterark passet helt perfekt til fargene som er på fondveggen og gardinene. Blir spennende å se om snuppa liker de når hun kommer hjem senere... Ha en fin fin dag videre....og takktakk for hyggelige og inspirerende kommentarer som legges igjen..

onsdag 22. august 2012

Skissedilla # 172

og her er min tolkning av skissa denne uka...ei fin fin skisse å jobbe med :)
Hverdagen er i aller høyeste grad tilbake i huset, og aktiviteter står for tur både en og to og tre ganger om dagen. Skolestarten for guttene har gått over alle forventninger og det kjenner vi som en stor lettelse.

Kjenner jeg gleder meg over å ha "fri" hver dag nå, for her har de alltid hatt 2 dager fri fra barnehagen ellers, og tiden jeg har disponibel skal brukes fornuftig, både her på kontoret og til trening :)

Ha en finfin dag videre du også!

torsdag 16. august 2012

1. klassinger og 4 klassing

Du verden, du verden....ja man skriver jo så mange ganger at tiden går så fort, og den gjør jo det.... Spesielt fort har jeg erfart at den går etter at de begynner på skolen.....og nå har vi alle tre på skole.... 

Guttene var spesielt spente da de skulle ha sin første dag i dag, men vi fikk tidlig beskjed om at vi bare kunne gå igjen, og trengte slettes ikke være der lenger.....så da var det vel ikke annet å gjøre da, enn å si hadet og gå sin vei.... :) 

Her er alle tre avleggerne våre klare for nytt skoleår med nye utfordringer (litt dårlig bilde siden det "bare" er mobil, men de andre bildene er ikke lastet over enda.... )

Ha en suuuuuperfin dag videre, ettermiddagen blir nok brukt her ihuset til å legge bokbind på bøker vil jeg tro.....

torsdag 2. august 2012

Igang med utfordringer igjen på scrappefronten :o)

Scrap'a'long sin utfordringsblogg hadde nå en oppgave som jeg virkelig kunne klare å levere til......og når man kjenner det er enkelt å scrappe, ja da er jo fornøyelsen ved å scrappe stooooor :o)

Blomster ville de ha i utfordring #18, og blomster skal de få.....(dog ikke nok til en hel bukett, men blomster er blomster) 
Litt  Veldig rart å tenke på at disse to "bøtteknottene" skal begynne på skolen om bare noen få strakser. Synes nettopp vi sendte ut denne sms-annonseringen om at de var ankommet til oss for å være her.....jøjje meg som tiden flyr....

onsdag 1. august 2012

gøy-gøyere-gøyest

14 års bryllupsdag i dag....elfenbensbryllup heter det seg...ikke det at jeg veldig ønsker meg noe som er elfenbenshvitt eller laget av elfenben....hehe....men tiden går sannelig fryktelig fort..
♥  gøy hadde vi det da, gøyere har vi det nok nå, og jeg antar at det gøyeste gjenstår for å oppleves