fredag 12. oktober 2012

Buzz-buzz-buzzador

Eldoradoet av Piano forsendelse har kommet.....og ungene har storkost seg max.....spis-smak-og mene!!
Vi har nok ikke klisset og klasset med former og sånno, -dels fordi pepperkakeformene enda ligger på loftet i påvente av pepperkakebakingen....men det funker like bra å ha de i ei skål.....
-har du smakt?
-har du meldt deg inn som buzzador og kan få massevis av alternative smaksprøver, teste ut diverse type husholdningsartikler og maskiner og ja, det koster INGENTING å være med, man kan selv velge hva og hvor mye man vil være med på...

Jeg synes at du også burde bli en Buzzador!
Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet.

Hvor lang tid det tar før du kommer med i din første kampanje vil variere fra til person til person, det er avhengig av hvilke kampanjer som kommer og hvor bra du passer inn i målgruppen for kampanjene. Når du får mulighet til å være med i en kampanje, får du informasjonen om kampanjen via din epost. Du velger selv om du vil være med i kampanjen eller ei.

Du kan også sende en epost med teksten ”Norway Catalina1 ” til ” register@buzzador.com” eller sende en SMS hvor du skriver ”Buzzador Catalina1” til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart.  Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at vi kan velge ut rett kampanjer for deg.

Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken:
http://www.buzzador.com/no?refstr=Catalina11 kommentar:

Flotte kort sa...

Tjohei Elisabet!

Takk for koselig melding på bloggen! Koslig å få tilbakemelding! Og kjekt at du kommer med ønsker:) Så når det er sagt vil jeg bare si at bloggen er oppdatert;)) La inn noen kort i LILLA!! Skal også se om jeg får legge inn noe mer utvalg etterhvert - så du har til neste invitasjon til jenta di;)

Christel