fredag 23. september 2011

Mine aller første LO'er som ble scrappet

Takk til Kristin L for inspirerende innlegg i sin blogg.... er sannelig artig å se bakover i tid da...

Jeg begynte å scrappe i Henzo album, med skilleark.... -skulle liksom i alle fall gjøre meg ferdig med den albummen jeg hadde begynt på før jeg skulle ha "sånn album med plastlommer".....oh yes, big time....

Her er et knippe av de siste "LO'ene" i Henzo albummen til victoria fra 2004

Jeg ser at jeg allerede den gang da hadde litt kløe i skrivehånden .... hehe

Den gang da før jeg hadde utstanser selv, så jeg kjøpte alle diecuts via forum...

0,50 øre pr bokstav mener jeg å huske det kosta, og 1 kr for dobbel-trykk....heheOg så var liksom albummen klar til å byttes ut med 12x12, og det var sannelig stort det altså....og så mye lettere å scrappe da gitt...

Dette var førstesiden i ny album :o)

Foamstemplene som man brukte akrylmaling på....vel de ligger her pent og pyntelig i en boks, og skriker vel bokstaveligtalt etter å bli brukt igjen.....hmmm, tenke tenke


Artig å ta en tur down memory lane...., og du, om du også gjør det, skriv en kommentar hos meg så jeg kan snike tilbake og se hvordan dine første LO'er så ut da.... :o)

GOD HELG!!

tirsdag 20. september 2011

En inspirert LO..... 1.skoledag

...men ikke spør meg hvor jeg fant inspirasjonen til den... jeg bare vet jeg så noe lignende et sted og bare MÅTTE scrappe mens jeg hadde "den" i hodet...... vel, som du da sikkert skjønner så er det litt gjennomtrekk her fra tid til annen, så ikke alt henger på knagger og fester seg...hihi

MEN, Lo'en ble til, og du verden, bare 2 år etter, det er ikke så værst da...hihi


Takk takk for kommentarer på forrige LO, dere skal jo bare vite hvor mye det inspirerer....og jeg prøver så absolutt å ta bloggrunder hit og dit og gjøre det samme tilbake igjen..... ha en fin fin tirsdagskveld videre

(og så lurer jeg litt på hvordan man får lagd hjerter i bloggen??)

Jeg buzzer og buzzer

føles nesten som om jeg er i ei bikube for tiden så mye som jeg buzzer rundt meg....

MEN, det er jo en fornøyelse å buzze om slike ting som har havnet i postkassen min den siste tiden da....Her er kassen med både Thaikrydder og Vanish produkt klare til avhentinger og avleveringer..... ja, faktisk til disse to produktene opplever jeg at jeg ikke har fått nok å levere fra meg......luksusproblem det da.

Forrige innlegg handlet om Vanish, denne gangen forteller jeg om matproduktet fra Santa Maria, PANENG -thai!

Fulgte med kryddermix, nudler og kokosmelk fra samme leverandør.... kryddermix'ene har jeg gitt ut til venner, og lagde retten i sin helhet til meg og husbonden- da jeg ante det kunne være litt i sterkeste laget for ungene å spise.... -og DET var riktig.... Jeg måtte tilføye et par SS med rømme i tillegg, og atpåtil hadde vi rømme og dyppet i når vi spiste..... Men vi likte det vi, og med 2 små kyllingfileèr kuttet i strimler, ble det skikkelig digg-digg. og Egg-nudlene smakte også VELDIG godt da.... :o)


***********************************************************************
Til slutt, så kan jeg rapportere at jeg vasker hvitt i maskinen og jeg har lagt hvitt i bløt, for å se om Vanish'en gjør underverker, og joda, det anes en nyanse forskjell på det hvite til hvitere.....så det holder hva det lover :o)

lørdag 17. september 2011

Stol på rosa - på vaskerommet :o)


Jeg er Buzzador, og det er sannelig like morro hver gang jeg får tilbud om å prøve nye produkter!
Denne gangen er det VANISH, -stol på rosa! og sannelig, det lever opp til forventningene...

Nå har jeg prøvd flekkfjerning på diverse gamle flekker, og sannelig, de ble borte *juhuu* ingenting er jo mer gøy enn når det faktisk blir rent :o)

Har du ikke registrert deg som Buzzador enda?
klikk her på linken og gjør det, og du vil etterhvert få tilbud du også om å være "prøvedukke" på diverse ting og tang :o)
Invitasjon fra Elisabeth Helland
Hei!

Jeg har registrert meg som buzzador på www.buzzador.com og foreslår att du også gjør det!

Som buzzador får du prøve nye produkter og tjenester gratis.

Hvor lang tid det går før du kommer med i din første kampanje kan variere fra noen uker opp til noen måneder, avhengig av hvordan profilen din passer inn i de kommende kampanjene.

Når det finnes mulighet til å komme med i en kampanje får du beskjed via mail.

Klikk på denne lenken, så syns det at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn som buzzador er Catalina1):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=Catalina1

Hvis du vil vite mer før du bestemmer deg kan du klikke på denne lenken:
http://www.buzzador.com?refstr=Catalina1&lang=NO

fredag 16. september 2011

Splæsh utfordring # 11

Papirdokkene har en genial utfordring nå..... splæsh og klæsh -sånn bokstavelig talt.... me like!

Og det endelige resultatet av min splæsh'ing ble denne LO'en, hvor jeg dristet meg til å "eksperimentere" litt med spruten på misten til å ikke sprute, men mer "splæshe"...hihi

- en LO av rette årstiden og greier, bare ett års forsinket scrappet da, men du verden, skulle jeg ha scrappet kronologisk hadde jeg mistet det lille jeg har igjen av fornuft...hihi

Det går litt i slow motion om dagen, eller dvs, bloggingen og scrappingen gjør det, dog det er drøssevis av utfordringer land og strand rundt som inpsirerer meg MYE! Men, plutselig er man "toback" ;o)

Til slutt ett viktig spørsmål; jeg har en karmelloppskrift jeg har SÅ lyst å prøve, men den er amerikansk.....og inneholder * 1 can sweetened condensed milk* hva er det, og hvor mye er det i en can? mener det må være noe hermetisk greie, men er det så enkelt som fløte?

Det er fredag, det er helg, og den skal brukes til å rydde ned trampolinen for i år, stenge av lekehytten og sette bort hagemøbler og urner inn i den..... nå kan vinteren komme !!

fredag 9. september 2011

Ja takk, ett klikk, fire tast og et klikk igjen!!Leverpostei, er du lei?
Det er ikke jeg!
En stemme fra deg,
og en scrappehistorie til meg!
-ble visst litt i det lyriske hjørnet i ettermiddag jeg..hihi

TAKK!!
HER kan du klikke og komme direkte til stemmesiden for William!! Vi setter utrolig stor pris på både tålmodighet for "maset" og for alle stemmer...... så tusen hjertelig takk skal dere ha! og husk, man kan stemme hver dag og fra alle maskiner som befinner seg i huset :o)

onsdag 7. september 2011

"data-nerd" -3ndy sin septemberutfordring

3ndypapir sin septemberutfordring bokstavelig talt ropte navnet mitt og vips-en-to-tre og frem kom noe gammelt som jeg har kjøpt for en evighet og litt til siden... :o) -nemlig skiltet - Twins, two of a kind.... sannelig mye sant i det.... fikk også brukt litt fra restebunken min med ark - og det skader jo slettes ikke.....Høsten har igrunn kommet for fullt her hos oss, med skikkelige regnskurer og blåst, men vi liker det jo sånn... :o) Gleder meg til hver eneste helg nå i september, for den ene har mer spennende innhold enn den andre, og vips så er vi allerede ferdig med den måneden....

Ha en fin fin dag, så skal jeg også gjøre akkurat det samme :o)

Kobling

lørdag 3. september 2011

Stemmesanking til leverposteigutten!


HER kan du klikke og komme direkte til stemmesiden for William!! Vi setter utrolig stor pris på både tålmodighet for "maset" og for alle stemmer...... så tusen hjertelig takk skal dere ha! og husk, man kan stemme hver dag og fra alle maskiner som befinner seg i huset :o)

Lørdag i hus, Victoria hadde jentekveld i går med venninner, og vi tok da turen til fotostudio så de fikk tatt venninnebilder......gleder oss MYE til å se de :o) I morgen har husbonden bursdag, så da blir det litt middag og kaker med familien......barna gleder seg til at pappa har bursdag..hihi... :o)

ha en finfin lørdag dere, og husk, -stemme-stemme-stemme :o)