mandag 25. juli 2011

En turkis LO

....med et aldri så viktig budskap -husk å mate småfuglene i vinter-

-selv om det såkalt er sommer, så er det jo før man vet ordet av det høst/vinter igjen..hihi

Thats just so cute har en skisse nå, som passet meg perfekt og her er hva jeg fikk utav denHa en finfin dag videre der ute i blogglandia

søndag 17. juli 2011

En bryllups album :o)

Har hatt en bestilling liggende på et bryllups album, og det ble avlevert i dag så da kan jeg vise omverden også. Bildene er tatt gjennom plastlommene, og jeg ser at detaljene ikke kommer like godt til sin rett (meeeeeen nå er det jo bare til besiktigelse og ikke til noe annet, så da går det jo an )

(Med hensyn til gjester og folk, så har jeg sladdet det meste av ansikter)Ganske enkel, gjennomgående farge og elementer på hver side, men etter ønske ble det slik.....Det gikk nok "fortere" enn antatt å scrappe dette, men fant igrunn ut at jeg likegodt kunne bli ferdig med det, og så ta mine bilder etterpå, enn å legge dette prosjektet bort, og ta det frem igjen...... meeeeen, rart med det, dog enkelt, så tar det jo sin tid :o)

I morgen er jeg klar for en dag med "godjentene" og skal ha litt alenetid og scrappe igjen.....blitt lenge siden jeg har fått sjans til å sosialisere meg med lim og papir nå, så i morgen er dagen...skal bare trene litt først og SÅ er jeg der!!

torsdag 14. juli 2011

God scrappe-sommer - eller bare sommer-sommer!

Du verden som vi koser oss i ferien, både liten og stor. Det herligste med ferie er å ikke ha noen planer men likevel så fyller dagene seg med massevis av ting vi gjør -DET kaller jeg frihet! Vi surrer litt med husarbeid -dvs småpirking av maling, litt snekring (dvs mannen snekrer) og ja, når man har eget hus, blir man liksom ikke arbeidsledige...... MEN, det viktigste vi gjør;
-
er å kose oss med de små ting som gir store gleder


Scrapping har det blitt, hele 19 LO'er på no-time.......vel, altså, en bryllupsalbum på bestilling, det er hva jeg har unnagjort, i relativt enkel stil, men selv det enkleste tar tid enn dog...men det har vært artig også da....(meeeeen, jeg var glad når jeg var ferdig...hihi-og det blir nok ei stund til jeg tar på meg en slik "bestilling" igjen) Litt bilder av dette får komme siden en gang en dag... :)

Ha en finfin sommer videre hvor enn du er i dette land....og jeg takk-takker alle som legger igjen hilsner, det er virkelig koselig å svinge innom bloggen og se kommentarer......og jeg svinger gjerne innom din også lettere om du legger igjen et spor.......

lørdag 9. juli 2011

Fra gammel til "ny" -krakk

Det er ikke til å slå under en stol -eller i dette tilfellet en krakk, at jeg ikke er noen møbelsnekker eller noen gang har trukket om noe som helst, men NÅ er det gjort noe med.

Denne gamle krakken har jeg arvet, MEN, i vår hvite verden her hjemme passet den (som du sikkert ser) ikke helt inn, så det jeg har gjort er enkelt og greit, vasket-grunnet og malt og sist men ikke minst, trukket om trekket! Dvs, det gamle broderte har fått lov å bli på under, siden det er ei tante av min far som har brodert dette i sin tid for leeeeeenge siden, men broderiet var nå virkelig slitt og derfor måtte nytt trekk på.....(ser på bildet at det ser skittent ut, men kan forsikre om at det ikke er det -enda)

Ha en fin fin sommerdag videre!!

onsdag 6. juli 2011

tips og inspirasjon til hjemmet

---er ei fantastisk side hvor jeg henter mange tips, og inspirasjon fra, har du besøkt den?

her kan du komme dit

denne bloggen fungerer nesten som ei slags "huskeliste" over tips og triks....rett og slett genial!!

mandag 4. juli 2011

Nå har vi en kjendis i huset!!

Victoria var en av vinnerne av Facebook's -Knertenkonkurranse og det har nå over lengre tid dryppet premier og spennende mailer fra produksjonsteamet av musikkvideoen til -Pinnen i mitt liv- og NÅ er den endelig kommet!!

Vi er såååå stolte av henne, og du må se filmen, og ikke minst - se etter bildene av vår håpefulle kjendis som vi kaller henne.... :o)
HER kan du se filmen