søndag 20. november 2011


En LO som ble til under stafetten, og bilder tatt under en liten shoot i høst med herlig vær og bare kosetur med ungene og ei god venninne...

Ingenting er jo som å hive rundt seg med blader, og du verden som William her koste seg, og ja, klart moren også ble litt revet med i fotograferingen da....hihi...

Søndag-søndag i dag, rydde litt etter helgens selskaper, og til svigers etterpå å spise middag....lykken blir jo komplett når ungene suller og duller med alle de nye gavene sine, for dette er jo nesten forsmak på julaften og julen......

Apropos jul, neste søndag er 1. søndag i advent, og vi gleeeeeeeder oss virkelig :o) begynner nok julevasking av hus allerede om få dager og ikke minst vinduer som skal få ny "bekleding"

6 kommentarer:

Maya sa...

Denne var det virkelg høst over. Bølgepappen var kjempe fin til høstbildet og fargene.
(apropo vinterstemning bilder - Det er dessverre ikke sånn fin vinterstemning i Oslo heller, tåka henger ganske så tungt)

Livy sa...

Så fint bilde av William, som kommer godt til sin rett på denne fine LO'en - DU er flink Elisabeth!

Gleder meg til 1. advent :-) Jeg skal også begynne å ordne litt i løpet av uken :-) Vi skal til Gøteborg på fredag, så her må det være klart før vi drar ;-)

Ønsker deg en fin søndag! Klem fra Livy

Stacy Cohen sa...

Such a lovely page! I really like your use of white space on this one!

Fru Langstrømpe sa...

Å denne traff blink hos meg! Jeg elsker fargene om høsten, kanskje fordi jeg kler dem ekstra godt selv! Koselig å treffe deg og dine kjære i helga! Ha ei god uka, Snuppa!

mette sa...

Kjempefin høstside, Elisabeth. Et flott bilde av en flott kar:)))

Tone-Lill sa...

En kjempe flott og stemningsfull LO som gir inspirasjon. Kjempe flotte farger som gir kontrast til den hvite bakgrunnen.
Ha en flott førjul med massevis av julegleder :)