søndag 9. mai 2010

en LO om å ønske...

ja, det handler om å ønske når leketøysbladene dumper ned i postkassen flere ganger i året, nettopp det er det denne LO'en handler om, begjæret og lysten på absolutt ALT i bladet, -bortsett fra guttetingene, for de sidene blar man fort forbi når man er 107% jente-bling-jente!


Ny uke står for tur, og skal man tro på værutsiktene, så blir det vel fare for å finne ei fregne eller to denne uka her.... ;o) Ha ei fin fin uke ......

10 kommentarer:

marit sa...

Lekker, lekker!
Klar for tirsdag?

Nathalie sa...

For en flott LO. Tøff overskrift. Må skrive den bak øret ja. he he.

Isabell - Taranita sa...

knall flott, liker det rene oppsettet og de duse fargene=)

Beatemor sa...

Så herlig LO! Husker jeg gjorde akkurat det samme selv! Bringer frem herlige minner. (Av og til tar jeg meg i å fortsatt snike litt i disse brosjyrene, er jo så fine farger :-) ). Ha en fin kveld!

tangent sa...

Nydelig LO! Likte oppsettet ditt veldig godt. Likte også godt temaet du har scrappet her, det må jeg huske å gjøre en gang.

MonaV sa...

Samme situasjon husker jeg veldig, veldig godt fra da mine barn var så små at de ønsket seg alt i disse katalogene.
Morsomt tema å scrappe!

Karine sa...

:) Akkurat sånn er det her i huset også. Med penn blir det krysset av for alt en kunne ønske seg:) En lekker LO, enkel og ren!!!

Ramatoa sa...

Knallflott - igjen!
Å ønske er en viktig ting - kjempesundt å ønske seg ting over lang tid. Da er de jo så utrolig velkommen år man først før dem :)

Linda sa...

Så flott denne er. Du får det til å se så enkelt ut du, å vispe sammen en LO full av tekst. Kjempeflott balanse i LOen, flotte farger, og herlig tema:)

Scrappegal sørlending sa...

FLOTT dokumentasjon og LO! Likte denne kjempegodt med flotte farger og oppsett! :)