fredag 26. juni 2009

Alle ting har en begynnelse og en ending...

og nå innså jeg at min tid ikke lenger strekker til som moderator på scrapping.no og har lagt inn årene og kan føle at jeg bare seiler istedet for å ro.... Med all oppussingen som foregår her i hus, og med en høst i vente hvor jeg vet det blir mange ting som skal skje, så må jeg prioritere hus, hjem, familie, helse og "det jeg lyster for-når jeg lyster", så da har jeg takket for meg som moderator.......vemodig ja absolutt, for det har vært en begivenhet, ja faktisk utrolig gøy og givende...... Men alle gode ting har en slutt, og noe med å innse når strikken et trukket langt og litt til og hvor tiden skal brukes......

...det vil jo ikke si at jeg gir opp scrapping da, aldri, og faktisk kjenner jeg at nå som vi begynner å få hodet over vann når det gjelder det innvendige her, så kribler det litt i å få lyst til å scrappe igjen....oh yes, så jeg har lagt inn et par tre bestillinger her og der, i håp om å få noe "sukkertøy" til å friste meg til å gjøre noe igjen.. ;o)

Årets jordbærsyltetøy er i dag laget, og klart til høsten og vinterens gode smak, ja, for nå har jo sola snudd, og vi går mot mørkere tider.....heldigvis for meg som elsker høst, vinter og vår..hihi......sier jeg mens sola steker over sørlandet ;o)

tirsdag 23. juni 2009

så rart....


Satt og kikket i albummen min på scrapping.no og plutselig slo det meg at jommen meg, denne LO'en her er laget det året Victoria var like gammel som guttene er nå....altså fra hun var blitt 2 til hun var fylt 3, og guttene er nå 2.5 år og er jo hakk i hæl.....merkelig for disse bildene av Victoria synes jeg nettopp ble tatt, og nå sitter jeg her da med to til som er akkurat der, bare tre år etter......hmmmm, er snart tid for ettertanke, hehe, for tiden går jo bare så rykende fort.


Til høsten skal jo Victoria begynne på skolen og guttene skal begynne i barnehage, du verden du verden......ingen tvil om at det blir en spennend høst i dette huset nei...