onsdag 4. november 2009

Dette er uken...

..ja, dette er uken sa Victoria da hun våknet på mandags morgen. Dette er uken da hun endelig fyller 6 år, og har invitert 20 jenter til selskap på fredag, så inkl bursdagsbarnet selv blir de da 21 stk. Det er ikke før på selve søndag at hun fyller år, men fredag er da venninnenes tur, og lørdag skal vi ha familieselskap og på søndag har vi en overraskelse til henne....nemlig at hun skal få være med på konsert med gruppen SEVEN, så det kommer til å bli stor stas....

Men, i anledning 21 jenter, så har vi gjort det enkelt, vi har ei flaske brus til de hver, og mor har derfor i formiddag svusha ihop navnelapper til hver brusflaske sånn at hver og en husker hvems sin som er hvems...og i denne alderen er det glitter, glam og hjerter som gjelder her i hus...hihi...og ta nå i betraktning at de er gjort uhyrelig enkelt, men jubilanten kommer nok til å bli fornøyd... :o) Hjertekake er bestilt med hjertepynt, og hjertelys.....så da får vi vel lage det da..og hjerteservietter er i boks.. ;o) kommer nok oppdatering etterhvert hvordan fredagen har gått ;o)

7 kommentarer:

Kari sa...

Så enkelt og så nydelig! Regner med snuppa di blir storfornøyd jeg.

Kos dere masse med feiringen!

Monica sa...

Så søte de ble, også så smart :) Lykke til, hørtes ut som en travel, men garantert koselig helg :)

MonaV sa...

Heisann:)
Nå måtte jeg innom å snoke litt i bloggen din.
Den forestående bursdagen ser og høres ut til å bli super!!
Kos dere riktig masse så kommer jeg innom igjen og forhåpentligvis ser bilder senere i uka.

Ha en fin dag!

Monika sa...

Ja så enkelt kan det gjøres :) De ble veldig flotte!! Har du virkelig tenkt å ha 21 stk hjemme??

Tonje sa...

Kan tenke meg at det er ei lita jente som gleder seg ja:-) Veldig lurt å lage navnelapper. 21 jenter hørtes ut som en jobb å holde styr på! Hadde 9 jenter da snuppa mi hadde bursdag, men så er hun jo litt yngre da;-) Håper dere får en fin feiring i alle fall!

Ingrid sa...

Så søte de ble!!! gratulerer med dagen!
-adar

Kristine sa...

Kjempeflotte navnelapper!