mandag 7. september 2009

livstegn fra oss...


Her er skolejenta våres, og som atpåtil mistet sin første tann 2 dager før skolen begynte, det var jo ekstra stas da. På skolen går det som en drøm, hun kan masse fra før og har en stor vilje til å ville lære mer så hun skal få litt ekstra lekser og sånn slik at hun føler at hun får litt utfordringer ....ikke bare bare når det blir for "lett" . Hun har også begynt på turning igjen, og så har hun begynt på i et barnegospel kor i byen. Storkoser seg med alle sine "skolejente-aktiviteter"....... Nå i ettertid har det forøvrig falt ut enda ei tann.. ;o)


Så var det disse to her, sååå klare til å starte i b.hagen de da, og til alles forbauselse så har det gått som en drøm. De fikk heldigvis plass på Victorias gamle avdeling og med samme kontaktperson, å det er nok med på å gjøre overgangen lettere. + at vi har vært masse på besøk og lekt. De koser seg glugg hver dag i b.hagen, og forbausende nok så leker de visst ikke bare med hverandre, noe vi synes er flott.....noen småtrøtte gutter om ettermiddagen, ja det er de, men det er rett og slett bare fryd og gammen.....

3 kommentarer:

Hege sa...

For ei flott skolejente...og det ser ut som to store gutter er skikkelig klar for barnehagen ja!
Deilig for Mamma'n det kanskje??

Jonna sa...

Så skjønne unger dere har!
Godt å høre at guttene trives så bra i barnehagen.

Anno2009 sa...

Næmmen se på den stolte og flotte skolejenta da. Nå begynner de å bli store disse som en gang var små altså....:o). Så flink jente på skolen også. Et skikkelig skolelys dette her skal du se hihi.

For noen staute barnehagegutter også da. Godt tilvenningen gikk bra, og at de trives:-). Ingen selvfølge det.

Ha en flott dag.

Klem fra Marilinn