onsdag 1. april 2009

Bilder av Victoria før og etter operasjonen

Nå har vi begynt å bli godt vant til at resultatet av operasjonen hennes har vært kjempe vellykket!
Hun har kun 1 % igjen av skjeling, og hun har til og med fått utviklet samsyn på nært hold *klappe-klappe*. Det er ofte mer enn hva legene turte å håpe på, så dette har gitt et fantastisk resultat!
Her er et bilde av slik vi er vant til å se henne, sjarmerende og herlig med skjeling som vi var blitt så godt vant med. Men hun opplevde desverre allerde i en alder av 5 år å få høre fra andre barn at hun hadde rare øyne, og hun er så sensitiv at hun tar slikt til seg, så da er det fantastisk godt at vi har ting som kan hjelpe..... (det skal sies at det er legene som har anbefalt oss operasjonen altså, og ikke noe vi har funnet på for "kosmetiske" årsaker)


og her er altså slik hun nå har blitt etter operasjonen. Det er hennes venstre øye som har blitt justert, strammet 7 mm av den ytterste øyemuskelen og slakket 4.5mm på den innerste. Det er helt utrolig hva legene får til rett og slett. Victoria har vært kjempeflink til å passe på øyet i ettertid, noe vi har måtte tatt endel forhåndsregler for, men nå er endelig "karantene" tiden over!!!

Dette bildet ble tatt for noen timer siden da vi var på vår-tur og fant hvitveis...men det var et forunderlig lyså ta bilder i.....jaja....gjort er gjort og elg er elg....

ha en flott dag videre alle som en

14 kommentarer:

Vibeke sa...

Så utrolig nydelig det nerderste bildet var - likte lyset på det jeg:)

Flott at operasjonen gikk så bra:)

Ønsker deg og dine en flott onsdag videre:)

Carolina sa...

gratulerer så masse med vel overstått! herlige bilder av jenta di! Og ja, det er helt utrolig hva legene får til! enda godt hun slipper å bli mobbet i fremtiden da:)

Inas lune hjørne. sa...

Det var en utrolig forskjell. Skjønner godt at dere er glad for at operasjonen var så vellykket.

Yasmin sa...

Det var en kjempe forskjell.. nydelig det nederste bildet.. Likte godt lyset jeg også... Godt å høre at operasjonen gikk så knirkefritt! Heldig dere som har vår.. :)

Ellen* sa...

Nydelig jente både før og etter!! :o)

Monica sa...

Så bra at operasjonen var så vellykket. Herlige bilder av henne :)

Linda sa...

så flott hun er :) det er utrolig hva leger får til idag ja! flinke er dem! gratulerer med vellykket operasjon :)
Jeg og likte lyset på bildet, ble ekstra våraktig ;)

ha en flott uke videre :)

Hege sa...

Så utrolig fin hun har blitt nå...Tipper hun er fornøyd med resultatet selv også ;)

alfsvaag sa...

Heisann....

Så utrolig stor forskjell :-) Syns jo at ho var så skjønn før, men det er rart at så "små" barn kan kommentere sånt noe.
Men ho er jo bare nydelig uansett :-)

Anne sa...

Guriland for en forskjell. Øyet ser jo helt normalt ut nå. Utrolig hva leger får til altså. Skjønner godt at dere er glad for at operasjonen er vellykket og at den ikke minst er over. Man går liksom alltid å gruer seg til slike operasjoner og tenker at viss og om og men. Men det ble jo kjempebra.

Herlig jente dere har.

Catrine sa...

Hun er nydelig altså! Så flott at operasjonen gikk så bra!
Ha en fin-fin torsdag! :)

Stinius sa...

Så utrolig forandret hun ble! Ei nydelig jente.

Jorunn sa...

Så bra at operasjonen har vært vellykket, det er tydelig forskjell å se! Ønsker deg en god påaske sammen med familien :)

Nina`s Rosa verden sa...

Nydelig jente både før og etter!! :o)