lørdag 7. februar 2009

Karnevals planlegging

Kan du forestille deg følgende situasjon

" barnet (jente med stor J) ditt på 5 år gleder seg kjempe mye til karneval i barnehagen. Kostymet er klart, glittervinger, tryllestav, tyllskjørt, og lovnad om sminke er klart sammen med forventningene. Karneval skal være 20 februar, og mamman får tlf om at barnet er klart for operasjon den 17, en operasjon vdet ikke er mulighet til å utsette. Mamma'n forteller 5-åringen at desverre så er det umulig å delta på karnevalet i barnehagen. Mamma'n ser på 5 åringen som skjelver i leppa og tårene presser på, mens 5 åringen spør; hva skal jeg gjøre med glittervingene nå da?, mens tårene triller."

Vel, slik var hendelsen her på torsdag, og jeg fikk vondt langt inni hjerterota mi, så jeg tenkte, at dersom ikke hun kunne komme på karnevalet i barnehagen, så skal vel pinadø karnevalet komme til henne. Så ja, nå har vi full planlegging, og i går kveld satt Victoria, pappan og jeg og scrappet invitasjoner etter at guttene hadde lagt seg, og det var kjempekoselig. Invitasjoner i litt hui og hast, for vi har jo bare ei uke å få tingene unnagjort på ;o) Men Victoria var strålende fornøyd med resultatet, og i dag må vi ha leveringsrunde av invitasjonene. Gleder oss masse!!!

Uff, ble litt dårlig bilde her ser jeg, men jaja, dere ser jo hvordan de er.... ;o)


Og Victoria har skrevet navn inni til alle inviterte og underskrevet med sitt navn, flinke jenta våres!!


I dag skal vi lage "katten i sekken" til all godisen vi har kjøpt inn, vi må få tak i godteposer og så er den biffen klar. Vi skal bake boller, poppe popcorn, lage sjokoladekake også...... og ikke minst, slå katta ut av sekken. Stiv heks skal vi også leke, (ha masse musikk og stivne når denne stopper) Om noen har noen andre ideèr til mat, aktiviteter og spilopper så kom gjerne med de, for vi har igrunnen ikke helt snøring på hva vi har begitt oss ut på ..hihi..

Ønsker alle sammen ei herlig helg videre, her hos oss har vi fått ei snørik helg....klem

6 kommentarer:

Hilde sa...

For en koselig ting å gjøre da, tenker det blir stas for både Viktoria og de inviterte.

Kos dere masse!
Takk for koselig besøk i bloggen min, forresten.

Merethe sa...

Så flink mamma som ordner opp for jenta si. Og så flink pappa som hjelper til med invitasjoner og ikke minst så flink jente som skriver navnene selv.
Flinke flinke familien. :D

Anne sa...

Så koselige invitasjoner dere har laget til karnevalet. Kan tenke meg Victoria gleder seg til alle skal komme.

Du er jammen meg god som steller istand alt dette her. Blir sikkert et kjempekjekt karneval.

Ønsker deg en videre god helg.

Livy sa...

God formiddag!
Gratulerer så mye med morsdagen i dag Elisabeth!

Så utrolig koselig da! Så blir det karneval alikevel! FLOTT! Nydelige invitasjoner dere har laget, så flink hun er!

Ønsker dere en fin søndag alle sammen!

Stor klem fra Livy

linn kristine sa...

For en god tanke. Bra Viktoria har en morsan med tak i. ;D
Du, jeg er så spent på den øyeoperasjonen hun skal igjennom jeg. Er det pga stabismen? Har jo en liten frøken selv som skjeler, lurer på hvilke fremtidige muligheter man har. :)

Elisabeth sa...

ang. operasjonen, ja, hun skal opereres pga skjelingen, vært til et par kontroller og det er visst en enkel sak som anbefales å gjøres før skole-start. Victoria starter til høsten, så vi er veldig spent på dette.Er visst fort gjort også, men aldri festlig å legge barna i narkose uansett...

Operasjonen er planlagt i et års tid ca, hvor hun har fått målt verdier i øynene slik at vi har sett at de er stabile, synstester osv....vi er hver 3. mnd til kontroll på sykehuset for sjekk. Nå gleder både liten og stor seg til å få de unnagjort gitt.....virkelig