tirsdag 20. januar 2009

Et stort steg videre.....

Ja, før eller siden måte det jo skje, og da kunne det jo likegodt skje før som siden, så nå er det skjedd. Guttene er herved offisielt store gutter.....*dåne* De har nå flyttet over i store senger (les:juniorsenger) og er ikke lenger i sprinkelsengene. Lørdag 17. januar da sov de sin første natt i sengene, og William var den eneste som ca 6 ganger måtte legges tilbake igjen. Dagsovingen og kveldsleggingen har gått som en drøm bokstavelig talt :o) Dette til tross for at guttene "bare" ble to år i november, så er vi skikkelig godt fornøyde og veldig stolte! (sengene skal til sommeren få seg et malingstrøk over det trehvite)Victoria hun har vært hos tannlegen, og det var null hull, to løse tenner og 20 tenner totalt som var veldig fine. Hun har også fått taken på dette med å plystre, og du verden, det plystres i alle tider og kroker her i huset nå, men hva skal man gjøre, jenta er jo så stolt, så da må hun jo få lov å plystre litt da....hihi. Og 2/3 av alle setninger hun sier for tiden, henvent til meg starter "mamma skal jeg si deg noe"............hihi, herlige snuppa..


Og så til slutt, lille krølltoppen våres, Fredrik, han har så mange krøller, og så mykt og herlig et bomullshår. Vi har ikke samvittighet til å klippe dette herlige håret, så han begynner å få hva vi kaller for "hockey-sveis", for det eneste som klippes er panneluggen.....men se da, hvem kan velge å ta bort sånne herlige krøller på en baltus på 2 år....hihi...


Jeg scrapper litt også, men ingenting som enda kan vises, så da blir det foreløpig "bare" litt updates på hverdagen her hjemmefra.....ha en fin fin dag videre ;o)

5 kommentarer:

Catrine sa...

Så flinke gutter!
Og så flink storesøster da. Løse tenner er jo kjempestas!
Skjønner godt du ikke vil klippe bort de nydelige krøllene. Det hadde ikke jeg gjort heller!
Ha en flott onsdag!

mo9ca sa...

så godt å høre at omstillingen til store senger har gått som en drøm!! Flinke guttene!!
Og de skjønne krøllene da!! Er vel etter Asbjørn de? *lol*

Carrin sa...

Det der må være tidenes søteste hockey sveis!! *smelt*
Skjønner godt det er vanskelig å klippe disse!

Linda sa...

ja er det ikke rart når dem skal over i stor seng :)Så greit at det gikk nogelunde ''smertefritt'' :)

hihi ellers må jeg jo bare si at dem er jo så søte ungene dine!

ha en flott uke videre :)

Livy sa...

God formiddag!
Ja tenk at de har blitt så store alt! Tiden går bare så utrolig fort!

Flinke Victoria hos tannlegen også:-)

Ønsker deg en fiiin dag:-)

Klem fra livy