mandag 22. desember 2008

Hele månetoppen her hos oss...

I dag er det jo bitte-lille-julaften, og her er ei stor jente som kommer og sier at hun har litt sånn rare bobler i magen for hun gleder seg så til den store julaften. Du verden, den barnslige gleden er jo bare fantastisk å oppleve i denne høytiden.

Har nå faktisk fått tre nisseunger også, to små blånisser og ei som i år fikk langlue til rødnissegenseren sin, og du verden så stolt hun var da hun kunne graderes opp et hakk fra å være kortlue nisse..hihi....


I går var det 4. søndag i advent, og vi har en tradisjon her om at vi synger Tenn Lys sangen mens vi tenner lysene. Vi synes at denne sangen er så relatert i forhold til dagens verden vi lever i og virkelig betydningsfull.

Og nå er ribben ferdig saltet og pepret, så nå kan igrunn bare jula komme, det eneste jeg må...er å kjøpe litt mer melk og frukt, ellers er alt i hus og i morgen skal Victoria ha en kosedag i b.hagen før ferien tar til. Egentlig hadde vi kanskje ikke tenkt at hun skulle i barnehagen, men siden forrige uke gikk bort til sykdom, så har hun så lyst til å gå en tur, så for kosen sin del, så skal hun ned, og hun må jo gjøre ferdig julegavene hun holder på med der.....så klart-så klart!!

4 kommentarer:

Vibeche sa...

Ååååå så fine de er i sine nissekostymer :)Herlig.
Ønsker deg og dine en riktig god jul, kos dere masse.
Juleklem fra meg :)

mo9ca sa...

Åhhhhe... nammen så skjønne blå- og rødnissebarn dere har Elisabeth!! Riktig skjønne herligheter som har julen i hjertene sine :)
Ønsker deg og din herlige familie en varm og god julefeiring - og ønsker dere alt godt for det nye året!!
*klem*

Wenche sa...

Innom for å ønske deg og dine ei riktig god jul :-)

Livy sa...

Heisann!
Så herlige nissebarn *smelt*

Ønsker deg og dine er riktig God Jul Elisabeth!

Mange klemmer fra Livy