tirsdag 25. november 2008

Julebarna mine


Å få samlet 2 x 2-åringer og en 5 åring til å ta julekortbilde sammen var sannelig en utfordring i seg selv når man tar det på impulsen. Men det falt seg slik da Victoria ville ha nissekjolen på, og guttenes nissepysjer var i hus så slo vi likegodt to fluer i en smekk og slang oss uti det. Vel, det ble endel bilder hvor ungene ser helt hokus pokus ut, men vi synes nå at dette bildet vi valgte ut til julekort var en sikker vinner for her er tross alt alles ansikt ganske smilende.....tusen takk til Carina 123 for hjelpen med å få på litt snøfnugg.....lovely....

Holder på med forsiktig nedvask, og kjøkkenet er ganske snart ferdig. Har fått opp julegardinene, og skal nå få igang litt mer dill der etterhvert når det er ferdig vasket. Elsker jula, uten tvil om noen ikke har fått med seg det, så denne tiden som er nå, den er herlig og magisk.

Tross i at julen er magisk, merkes det nå at denne tiden blir spesiell i år. I fjor på denne tiden visste vi at det bare var snakk om dager vi hadde igjen med pappa. Han ble fort dårligere og sykere av kreften. Så det jeg vet, er at tiden som kommer vil bli spesiell, for 1 års markeringen for de to døgnene vi satt og våket, for dagene før osv, det blir rart, men vi skal komme oss gjennom det også, sterkere håper jeg.

5 kommentarer:

Siv sa...

Herlig julebilde, syns det var veldig vellykket med tanke på at en skal koordinere 3 unger.

Anne sa...

Så koselig julebilde ble av trollungene dine. Gjorde seg med litt snøfnugg rudnt forbi :-)

Jammen meg må jeg si at du er kommer langt avgårde i juleforberedelser. Jeg tenkte jeg skulle ta for meg stua idag med å tørke støv utav hele seksjonene men jeg kommer ingen vei her med 2 febersyke unger i hus.Har jo så lyst til å gå ut i finværet men det nytter jo ikke når ungene er syke.

Linda sa...

kjempe flott julebilde av unga dine! godt gjort ;)

En stund siden jeg har hvert å lest her inne... Grattis med vell overstått tvilling bursdag! Ja tenk, 2 år, tia går alt for fort ;)

Skal si du har en utrolig herlig organisert julefeiring :)
Jeg gleder meg til jeg en dag får orden på ting *lol*

ha en flotters uke
klem

Monica sa...

For noen nydelige nissebarn, kjempefint bilde! :)
Ta vare på hverandre i denne herlige førjulstiden, og la det være rom for alle minnene.
*klem*

Madam sa...

Wow for et nydelig julebilde :-)
Ble helt betatt her jeg sitter.
Ingen enkel sak å få tre stykker til å se bra ut på samme bilde, men dette var veldig vellykket.
Ha en koselig førjulstid :-)