onsdag 28. mai 2008

Sommerfest invitasjoner...

Victoria mente i morges at det var veldig lenge til hun hadde bursdag...forsåvidt riktig siden den er i november.....så da tenkte mor at hun kunne få ha en sommerfest i hagen og innvie lekehytten som nå er ganske nesten helt 100% ferdig. Da måtte mor trø til mens guttene sov å lage en invitasjon eller 10.... Ganske så enkle igrunn men synes de ble søte nok jeg.

Det runde "god sommer" trykket har jeg lånt av Kristine79 som ligger under tips og triks på scrapping.no ...Så, når Victoria skal hentes i dag så leveres innbydelsene ut, en etter en.....6 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Heldige Victoria som får invitere til sommerfest.

Også så søte invitasjoner da :o)

marit sa...

Heldige Victoria som har en mor som gjør så mye flott ut av ting!
Det blir nok stor stas når huntes og de skal leveres ja..

Anne sa...

Så koselig med sommerfest for Victoria, og for noen herlige innbydelser du har laget.

Håper hun får en flott sommerfest med innvielse av den nye hytten. Vi må jo få se bilder fra den store begivenheten etterpå :-)

Hege sa...

Snille godhjertet Elisabeth - så flott gjort av deg å arrangere en slik sommerfest! Håper dere har det koselig på festen. De invitasjonene var i hvertfall helt nydelige!

Du er forresten blitt utfordret i bloggen min! Ha en flott helg!

Tonje sa...

Så koselig med sommerfest da! Tenker Victoria setter pris på det, vet så altfor godt hvordan det er å ha bursdag på vinteren og aldri få feire den ute. Helt nydelige innbydelser du har laget!:-)

Elisabeth sa...

Kjempeflotte invitasjoner! :) Så koselig da, med sommerfest :)