onsdag 16. januar 2008

Slående likhet...
Nå har vi jo hatt tre barn i ett års tid, og de fleste som ser trollungene , sier at William og Victoria er så like. Men, så sitter jeg her i dag da, og fikler med litt bilder og deriblandt Victoria sine 1-års bilder, og jommen meg, synes faktisk hun og Fredrik er mer like jeg... (for ordens skyld, på bildet av guttene så er William til venstre og Fredrik til høyre, så kan du jo bedømme selv ;o)

3 kommentarer:

Sonja sa...

Ja viktoria og fredrik var veldig like her, men på nyere bilder av viktoria synes eg william er mer lik..... Ikke lett *rødme* Tre solstråler uansett hvem som ligner hvem (",)

Ha en fortsatt fin dag!

mo9ca sa...

Joda, du har så rett så rett.. William er jo utrolig lik Victoria når hun var på samme alder. Trodde faktisk først at bilde av Victoria var William... men så leste jeg teksten, og kunne ikke annet enn å nikke og være enig :)
Joda, nå er det helg igjen, og jeg vet at du er i himmelen (bokstavlig talt *knis*) på scrappetreff.. høres såååå koselig ut, og det må ikke bli for lenge til vi får samlet oss og tatt ett treff vi også; pissemaurene og ræga!
Ha en flott helg videre min venn!!
*klem*

Maya sa...

Gosj....trodde det var bilder av samme ungen jeg...virkelig like var de! Ha en fin søndag med trollebollene :-)