torsdag 13. desember 2007

Mange måter å bruke et lucialys på...


Jovisst har vi feiret luciadagen i dag. Fest i barnehagen og "lussekatter" må til. Victoria hadde i anledningen fått ny luciakjole, og glitter som seg hør og bør. Ei veldig stolt 4 år gammel jente som får totalt prestasjonsangst når der er mange folk, og da var det tydeligvis godt å ha et lys man kunne fikle litt med......men hun var nå en skjønn luciajente lell ja.....uten tvil.

5 kommentarer:

Hege sa...

Se der ja - en nydelig lucia jente!!! Så hyggelig å besøke din blogg Elisabeth - gleder meg til å følge med her. Regner med at den vil bli oppdatert flittig framover nå:-) Legger deg til som link fra bloggen min jeg.

Klem
Hege

~ Skorpion ~ sa...

Nydelig lucia-jente du har. Har småtroll selv, så det var nok stor stas det der - selv om hun kanskje var litt flau, he-he!

Kom over bloggen din på via Hege's verden :)

Anne sa...

Oi oi oi.....se her ja....nå har du jammen meg klart og lage din egen blogg. Så koselig! Da skal jeg legge deg til min blogg slik at jeg har en snarvei :-) Så herlige bilder av Victoria som lucia.....hihi måtte le litt når jeg så de bildene der hun nesten har lyset i øyet...hihihi.

Det var jo så koselig det familebildet dere har tatt.Skikkelig flott familebilde på 5 :-)

Ønsker deg en videre fin helg. Jeg for min del har nå ligget 2 døgn med omgangssyega så her er ikke formen helt på topp men jeg begynner å bli bedre.

mo9ca sa...

Skjønne Luciajenta da!! *smelt*

Annette sa...

Gratulerer med blogg! (fordi om jeg ser det er en stund siden du opprettet den)

For noen herlige bilder av den lille luciajenta di!:-)

Håper dere får noen fine førjulsdager :-)

Var forresten en knalltøft bilde av alle 5!